20120719

# 2, torstai

Kissa kävi taas vähän atk-tarvikkeiden piuhoilla, nyt ei ole enää näppäimistöä, hiirtä eikä kajareita. Läppärin virtapiuhan se oli sentään tajunnut jättää rauhaan, onneksi, sillä muuten joutuisin nylkemään ton otuksen.
Silti varsin v-mäistä, läppärin näppiksessä ei toimi p-, ?- eikä ^ -näppäimet, kovin mukavata copypastailla niitä jostain merkistöstä...

Isukki heitti mulle neljä askia tupakkaa.
Puolet annoin miehekkeelle, ai että oon kiltti ja mukava ja antelias ja epäitsekäs ihminen. ...no, en kyllä kovinkaan usein ole, mutta yritän kovasti parantaa tapani, oli taannoin niin helvetillisen riitelyn täyttämä >viikko, että nyt vaan haluan hyvittää parhaani mukaan, todistella ylitsepursuavaa ja vilpitöntä rakkauttani... syytämällä itse ilmaiseksi saamiani röökiaskeja. Kukin tavallaan.

Kävin pitkästä aikaa A-klinikalla hakemassa avokatkolääkkeet.
En oikein itsekään tiedä että miksi.

Työsopimus kirjoitettiin tänään, maanantaina paluu työelämään oikein keveällä pudotuksella, aamuvuoro klo 6:00. Tulevasta viikonlopusta on sit kai isosti otettava kaikki irti, viimeiset hetket vapaana, ja sit alkaaki... eka aamuvuorot, sit aamu- ja iltavuorot, sit yhdistetty aamuvuoro-koulupäivä-iltavuoro -helvetti, seuraavat vapaat ja rentouttavat olemisen hetket koittaakin sitten vasta... joskus. Tosi joskus.
Onneksi tota jälkimmäisenä mainittua gehennaa on odotettavissa vaan elokuun ajan, syyskuun alusta eteenpäin "vain" pelkkää koulua ja iltaa.

Hmm, varttia yli kymmenen i.p. ... Jospa sitä pikkuhiljaa ottais iltalääkkeet, datailis vielä hetken ja sitten ryömis masentavan yksin masentavan tyhjään sänkyyn, masentavan paskaisiin lakanoihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Arkisto